GLUTENVRIJ OF ANDERE ALLERGIEËN.

Voor iemand met een voedselallergie is het soms erg lastig om producten te vinden die vrij zijn van deze bewuste allergenen. Bij slagerij David Leuveld helpen wij u graag verder. Wij kunnen u precies vertellen welke ingrediënten een product bevat.

Van nature is vlees glutenvrij, maar door het te bewerken tot een bepaald product, kan het gluten gaan bevatten. Niet alle producten zijn glutenvrij, maar er is wel een ruime keuze. Omdat er in een slagerij wordt gewerkt met o.a. paneermeel, maar ook met kruidenmelanges die gluten bevatten is de kans op kruisbesmetting aanwezig. 

Slagerij David LeuveldOm uw vlees en vleeswaren 100% glutenvrij te houden kunt u het beste een dag van te voren uw bestelling doorgeven, zodat wij deze 's morgens in een schone slagerij en op een schone snijmachine kunnen maken. Zo is er geen enkele kans op kruisbesmetting.

Iemand met een coeliakie (glutenallergie) kan niet tegen de eiwitten in sommige graansoorten. De darmen zijn niet in staat om de eiwitten af te breken en hierdoor ontstaan hele vervelende klachten. Door een strijkt glutenvrij dieet te volgen kan men leven zonder klachten. Een klein korreltje gluten kan al hele vervelende klachten veroorzaken. Omdat bij slagerij David Leuveld glutenallergie in de familie zit zijn wij goed op de hoogte van het glutenvrije dieet.

Wij houden met de bereiding van uw catering of barbecue ook rekening met uw dieetwensen, mits deze van te voren zijn aangegeven.

Glutenvrije producten zijn o.a.;


Vers vlees Vleeswaren Salades - worstsoorten
Cordon bleu
Tartaar
Duitse biefstuk
Verse worst
Ongekruide vleessoorten
Half om half gehakt
Rundergehakt
Achterham
Rauwe ham
Rosbief
Varkensrollade
Coburgerham
Rookvlees
Kipfilet
Kipkerriesalade
Selleriesalade
Kruidenboter*
Droge worst
Italiaanse worst
Peperworst
Olijven
* vraag voor de zekerheid.

Openingstijden

Contact

Johannes van Lochemstraat 12a

7665 AM Albergen

0546-84 22 95

info@davidleuveld.nl

pinnen