VOORWAARDEN.

Deze voorwaarden zijn geldig voor www.davidleuveld.nl en NIET voor www.slagerijdavidleuveld.nl.
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Bezorgen binnen een straal van 7.5 km van Albergen is gratis
De goederen dienen schoon, droog en gesorteerd retour te komen, indien dit niet het geval is worden er € 35.00 schoonmaakkosten in rekening gebracht.
De huurder is in alle opzichten aansprakelijk voor elke schade aan het gehuurde.
De verhuurder is niet aanscprakelijk voor letsel aan personen en/of dieren en alle gevolgen van dien.
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan goederen door ondeskundig gebruik.
Prijswijzigingen en/of typefouten onder voorbehoud.
Doordat wij gebruik maken van verse seizoensgebonden producten kunnen foto's afwijken van het geleverde product.


Verhuur David Leuveld

Privacy beleid

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met de informatie die we over u weten en welke gegevens wij gebruiken. Als u vragen heeft of wilt weten welke gegevens we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.

Datum laatste aanpassing: 25 mei 2018.

Gebruik van de website www.davidleuveld.nl

Bij gebruik van onze website wordt uw IP-adres geanalyseerd door Google Analytics. Deze gegevens gebruiken wij om te zien hoeveel en hoe vaak onze website wordt bezocht. Deze gegevens worden door ons niet gebruikt en ook niet doorgegeven aan derden.

Contact opnemen

Indien u contact met ons opneemt via de e-mail, dan verwerken wij u gegevens uitsluitend met het doel uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren uw gegevens tot uw verzoek is afgehandeld.

Een order plaatsen

Indien u een order plaats bij slagerij David Leuveld dan gebruiken wij de volgende gegevens om een factuur te maken en de order te leveren: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, betalingsgegevens en e-mailadres. Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die u met ons bent aangegaan. Een deel van deze gegevens bewaren wij maximaal 10 jaar. (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Cookies.

Onze website gebruikt geen cookies.

Andere partijen

Wij delen persoonsgegevens  met andere bedrijven of instanties als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Uw persoonsgegevens of e-mailadres wordt niet met derden gedeeld, tenzij de wet dat zegt.

Beveiliging

Beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen samen met de beheerder van onze systemen dat uw gegevens goed beveiligd zijn en passen het beveiligingssysteem waar nodig is aan.

Wijzigingen in dit privacy beleid

Wanneer onze dienst wijzigt, dan zijn wij verplicht dit privacy beleid aan te passen. Let dus altijd op de datum bovenaan en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ingrijpende wijzigingen apart aankondigen.

Inzage, wijzigingen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke gegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie contactgegevens hieronder.

U heeft het recht om;
- uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
-  Inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- toestemming die u hebt gegeven ons ons in te trekken
- bezwaar te maken tegen bepaald gebruik
- het laten verwijderen van persoonsgegevens

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste gegevens aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten

Als u vind dat wij u niet op een correcte manier helpen uw persoonsgegevens te beschermen, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u bent gevestigd. In Nederland heet dat Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Slagerij David Leuveld
Johannes van Lochemstraat 12a
7665 AM  Albergen
06-53134598
tweusthof@weusthof.nl
Uw contactpersoon: Tessa Weusthof.


Openingstijden

Contact

Johannes van Lochemstraat 12a

7665 AM Albergen

0546-84 22 95

info@davidleuveld.nl

pinnen